onsdag 10. august 2011

Enda mere soverom

Da ble hylle/nattbords prosjektet ferdig. Hyllen er ikke festet til veggen, men henger på senga. Dette er pga vi er litt flinke å bytte soverom i dette huset, så da er det greit det ikke er de værste hullene i tapetveggen enda..

Er laget ei hylle på den ene siden, den er malt i samme farve som veggen, liker ikke altfor mange farver blandet især ikke på det rommet jeg skal sove i:))

For ei god stund siden kjøpte jeg en ramme på et loppemarked, hadde egentlig glemt den litt, helt til jeg skulle rydde litt. Rart hvordan slike store ting bare kan gjemme seg på de utroligste plasser:)
Rammen var i gull og med masse fine krusseduller .

Slik ble den etter ett par strøk med maling som matchet tapeten.
Tok litt restetapet og tapeserte ett lerret, siden man ligger med hodet mot tapeten så ser man den jo ikke, så var greit å ha litt å se på når man ligger i senga:)

Med litt hjertpynt så ble det en rimelig veggpynt.

Har kjøpt inn ett lass med lysestaker i div. materialer alt fra tinn til 90-tallets messingstaker.
Har brukt de som bordpynt i konfirmasjonen, men lakkerte de da i sølv, men nå fikk de ett par strøk maling og fikk flyttet inn på soverommet de med. Også Ikea-lampene slapp ikke helt unna penselen gitt, vet ikke helt om det blir over evne masse som matcher, men da kan jeg alltids kjøpe nye lamper:)

3 kommentarer:

 1. Heisann ;)
  Jeg kom over bloggen din og ble sittende å lese. Koselig blogg du har. Likte godt soverommet ditt, nydelig ;)

  Takk for titten og ha en fin dag ;)

  SvarSlett
 2. Kjempefint sluttresultat!

  Da er det bare å vente på neste gang dere flytter senga... ;)

  SvarSlett