onsdag 12. januar 2011

Ett stk pensjonert vindu

 Ett pensjonert vindu har fått flyttet inn i stua.
Når de som skal bytte gamle vinduer i ett hus så er det nok det letteste å bare få rivd dem ut og få kjørt de på fyllinga med en gang. Så desto mer pris setter jeg på når noen tar seg bryet til å ta kontakt med en stakkar som liker og setter pris på slike funn:)
Så nå håper jeg at en eller annen har ei gammel dør de helst skal bli kvitt, har nemlig plass på mitt gamlehjem for pensjonerte dører og vinduer. Her skal den få en god alderdom....
Litt merkelig er det jo at dette vinduet kan få se slik ut og ikke de andre vinduene som bor fast her i huset, de må liksom se nymala og nyvaska ut til en hver tid. De gjør jo ikke det, men i teorien og i henhold til husmorboka så skal de jo liksom det, men mine vinduer leser ikke gamle husmorbøker så de vet jo ikke at de burde se nymala og nyvaska ut.
Men slik er det vel når jeg også blir gammel, da kan jeg bare gå rundt å være litt ustelt og litt  rufsete i klærne, håper bare de syns jeg er like sjarmerende som dette vinduet er da.

2 kommentarer:

  1. Er sååå glad for at du har startet å blogge, sååå fint hos deg!! Trenger jo ikke komme på besøk nå for nå får jeg se alt her :/... Eller no.. Nå skal jeg være turntrener - Klem!

    SvarSlett
  2. Ler litt her jeg sitter "gamlehjem for pensjonerte dører og vinduer" - Herlig!

    SvarSlett